• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image


x
21
februar
2019Zmajevi najbolji u Petrovcu na Mlavi'

'

Dana 21.02.2019. godine dodeljene su tradicionalne nagrade najuspešnijim sportistima i sportskim kolektivima u 2018. godini. Ove godine Sportski savez opštine Petrovac na Mlavi je prepoznao rad i rezultate Rvačkog kluba "Zmajevi" u prethodnoj godini. Sam događaj je svojim prisustvom uveličao zlatni olimpijac i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, takođe kao predstavnik Rvačkog saveza Srbije prisustvovao je Generalni sekretar saveza Milan Jelić. Najbolja juniorka je Anđela Vasiljević dvostruka prvakinja Srbije i četvrtoplasirana na Balkanskom prvenstvu, najbolji junior je Uroš Rajić kadetski reprezentativac Srbije koji je osvojio bronzanu medalju na balkanskom prvenstvu održanom u Sarajevu prošle godine. Najbolji trener opštine je mladi trener Zmajeva Petar Janković, a najuspešniji klub je Rvački klub Zmajevi.

Detalji
x
29
januar
2019RK “SOKO” Sombor najuspešniji kolektiv grada Sombora za 2018. god.'

'

Rvački klub “Soko” iz Sombora u izboru Sportskog saveza Grada Sombora proglašen za najuspešniji klub u 2018. godini. Uz ovo priznanje RK “Soko” su pripala i tri individulana priznanja. Za najboljeg trenera Grada Sombora proglašen je Gradimir Dedić. Za najboljeg juniora proglašen je Savo Mijoković. Za najboljeg veterana proglašen je Željko Jovišić.
Dva rvača Rvačkog kluba “Radnički” iz Sombora su se isto našli na listi najuspešnijih u 2018. godini i to: Srđan Kovač kojem je pripalo III mesto u konkurenciji seniora i David Nović koji je bio III u konkurenciji kadeta.
Proglašenje najuspešnijih sportista održano je u prelepom zdanju Gradskog pozorišta u Somboru. Ispred Rvačkog saveza Srbije proglašenju je prisustvovao Selektor Dr Milorad Dokmanac koji je uručio nagradu najsupešnijem treneru Grada Sombora Gadimiru Dediću.

Detalji
x
27
januar
2019ODRŽAN STRUČNI SEMINAR U KRAGUJEVCU 26-27.01.2019.'

'

Rvački savez Srbije je kao i ranijih godina održao redovni januarski stručni seminar za: trenere, sudije, delegate, sekretare i predsednike rvačkih klubova. U hotelu „Šumarice“ koji je pružio odlične uslove za rad u 4 odvojene sesije učešće je uzelo 110 sportskih stručnjaka i stručnjaka u sportu iz 50 rvačkih klubova Srbije. Na seminaru su predavači bili: Željko Trajković (predsednik RSS), Dr Milorad Dokmanac (Nacionalni selektor RSS), Milan Jelić (Generalni sekretar RSS), Vojislav Tabački (Predsednik Sudijske komisije) i gosti predavači: Dr Milica Vukašinović-Vesić, Prof Dr Dušan Ilić i Mr Marko Dimitrijević. Seminar je podignut na visoki stručni nivo, a posebno je bila korisna zajednička sesija koje su održali trenri i sudije da se usaglase kriterijumi suđenja na nacionalnim takmičenjima u predstojećoj sezoni.

Detalji
<   Prethodni              Sledeći   >    

LINK