• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image


x
4
maj
2019Tri medalje na Prvenstvu Mediterana'

'

Na Prvenstvu Mediterana koje je održano u Tunisu srpski rvači su osvojili tri medalje i to: Jovan Markulić, kadet 80kg zlato, Uroš Rajić, kadet 71kg srebro i Aleksa Erski, mlađi senior 72kg srebro. Na takmičenju je učestvovalo 180 rvača iz 12 zemalja. Trener naših rvača na ovom takmičenju bio je Boško Kecman, a vođa ekipe Rajko Baltić, potpredsednik Rvačkog saveza Srbije. Zahvaljujemo se Ambasadi Republike Srbije u Tunisu na čelu sa Njegovom Ekselencijom G-dinom Nikolom Lukićem, na izvatednom dočeku, podršci i prijemu naše delegacije.

Detalji
x
13
april
2019VIKTOR NEMEŠ BRONZANI NA EP U RUMUNIJI'

'

Viktor Nemeš osvojio BRONZANU MEDALJU na seniorskom šampionatu Evrope u Bukureštu. U borbi za 3. mesto pobedio Cengiz Faatiha iz Turske. Pre toga je pobedio reprezentativce ISR, HUN i u repesažu je pobedio Božu Starčevića iz Hrvatske. U četvrtfinalu je izgubio od dvostrukog olimpijskog šampiona Romana Vlasova iz Rusije. U kategoriji 77 kg bilo je 29 rvača. Ovo je nakon 3 srebra prva bronzana medalja na Evropskim šampionatima za Viktor Nemeša. U svojoj kolekciji Viktor ima zlato i bronzu sa svetskih šapoionata. Sa 6 medalja Viktor Nemeš se uvrstio u najveće velikane srpskog rvanja. Sutra se Mate Nemeš koji je izgubio u polufinalu od Poljaka, bori za bronzanu medalju, dok MIša Kadjaja ima borbu u repesažu i ako podedi i on će rvati za III mesto. Borbe sutra počinju od 16 časova (repesaž) i od 18 časova borbe za medalju.

Detalji
x
6
mart
2019U23 EUROPEAN CHAMPIONSHIP NOVI SAD'

'

Na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore do 23 godine, koje se uz učešće 670 takmičara iz 37 zemalja održava u “Spens-u”, Sebastijan Nađ, rvač Srbije u kategoriji do 67 kilograma, osvojio je srebrnu medalju. U finalnom meču je izgubio od rusa Mirzojana.
Pokazao je i potvrdio kvalitet. On je zvezda koja dolazi i najvažnije je da je nastavio kontinuitet osvajanja medalja naše reprezentacije. Naravno, svi smo prezadovoljni rezultatom, rekao je Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.

Prenos uživo ---- LIVE ---

Detalji
<   Prethodni              Sledeći   >    

LINK