• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image


x
11
januar
2020PROGLAŠENI NAJUSPEŠNIJI U 2019. GODINI'

'
PROGLAŠENI NAJUSPEŠNIJI U 2019. GODINI

U Kragujevcu je 10. januara održan godišnji seminar RSS za trenere, sudije, delegate i sportske radnika. Seminaru je prisustvovalo preko 100 učesnika. Na kraju prvog dana seminara proglašeni su i najuspešniji sportisti, treneri, sudije i sportski radnici u 2019. godini. Najuspešniji rvač u 2019. godini je MATE NEMEŠ osvajač 3 bronzane medalje na seniorskom prvenstvu sveta, svetskom vojnom prvenstvu i na Evropskim igrama.
Prilog:
Liste pojedinaca i klubova

Detalji
x
10
januar
2020Održan godišnji seminar RSS'

'
Održan godišnji seminar RSS

U Kragujevcu je održan godišnji seminar RSS za trenere, sudije, delegate i sportske radnika. Seminaru je prisustvovalo preko 100 učesnika. Predavači su bili: Željko Trajković ptrdsednik RSS, Dr Milorad Dokmanac, Dr Marija Anđelković, Prof dr Patrik Drid, Prof dr Goran Kasum. Teme na seminaru su bile: Aktualno stanje u rvačkom sportu Srbije, Upoznavanje sa promenama u rvačkim pravilima, Rapidno skidanje kilograma u borilačkim sportovima, Ishrana, suplementacija i doping u sportu. Priprema i trening mladih rvača. Sudije su održali svoj seminar sa analizom suđenja u prošloj godini i planom suđenja u 2020. godini. Za novog predsednika Zbor sudija umesto Danji Karolja kojem je istekao mandat izabran je Nikola Torbica. Delegati su održali svoj seminar analizirajući prošlogodišnja takmičenja i način rada u novoj rvačkoj sezoni.
Održana je i redovna godišnja Skupština RSS uz prisustvo 88 delegata od 94 člana Skupština. Usvojeni su izveštaji o radu i finansijski izveštaji za 2019. godinu i doneli plan rada za novu 2020. godinu.
Na kraju prvog dana seminara proglašeni su i najuspešniji sportisti, treneri, sudije i sportski radnici u 2019. godini. Najuspešniji rvač u 2019. godini je MATE NEMEŠ osvajač 3 bronzane medalje na seniorskom prvenstvu sveta, svetskom vojnom prvenstvu i na Evropskim igrama.

Detalji
x
30.
novembar
2019RK “PROLETER” ZRENJANIN POBEDNIK SUPER LIGE SRBIJE 2019. GODINE'

'
RK “PROLETER” ZRENJANIN POBEDNIK SUPER LIGE SRBIJE 2019. GODINE

U Zrenjaninu je 30. novembra 2019. godine održan finalni turnir Super lige Srbije za 2019. godinu. Pobednik je RK “Proleter” iz Zrenjanina kome je ovo 17. titula ekipnog državnog prvaka (Srbije, SFRJ, SRJ, SCG).
Rezultati:
POLUFINALE:
RK “PARTIZAN” BEOGRAD - RK “RADNIČKI” BEOGRAD 5:3
RK “PROLETER” ZRENJANIN - RK “SPARTAK” SUBOTICA 5:3
MEČ ZA III-IV MESTO
RK “SPARTAK” SUBOTICA - RK “RADNIČKI” BEOGRAD 6:2
MEČ ZA I-II MESTO
RK “PROLETER” ZRENJANIN - RK “PARTIZAN” BEOGRAD 5:3

Detalji
<   Prethodni              Sledeći   >    

LINK