• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image


x
4
oktobar
2018Prvenstvo sveta za veterane'

'

Veteranska rvačka reprezentacija Srbije danas 04.10.2018. godine je krenula sa aerodroma "Nikola Tesla" na prvenstvo sveta za veterane u rvanju grčko-rimskim stilom koje će se održati u Permu, Rusija, 05-07.10.2018. godine. U sastavu reprezentacije su: Savo Zatezalo, trener, Milan Marić i Željko Jovišić, sportisti.
Očekujemo uspešan nastup naših veterana i na ovom takmičenju.

Detalji
x
28
septembar
201832. Međunarodni turnir ‘Ljubomir Ivanović Gedža’'

'

Međunarodni memorijalni turnir u rvanju grčko-rimskim stilom za seniore ‘Ljubomir Ivanović Gedža’ održaće se u Mladenovacu, 29.septembra sa početkom u 10 časova. Zahvaljujući Rvačkom savezu Srbije, opštini Mladenovac, Sportskom savezu Mladenovca, Rvačkom klubu ‘Ljubomir Ivanović Gedža’ kao i Ministarstvu za sport i omladinu - Mladenovac .
Na turniru će učestvovati reprezentacije: Rusije, Mađarske, Gruzije, Grčke, Hrvatske, Finske, Gvatemale, Japana, Norveske, Rumunije i Francuske

Bilten

        Strunjača A        Strunjača B            

Detalji
x
10
Septembar
2018"Pytlasinski", Varšava, Mićiću zlato!'

'

Na međunarodnom turniru u rvanju slobodnim stilom za seniore "Pytlasinski", koji je održan u Varšavi, Poljska, 7-9.09.2018. godine naša reprezentacija je učestvovala sa dvojicom rvača (Stevan Mićić i Zaur Efendiev) i trenerom Mladenom Kecmanom.
U izuzetno jakoj konkurenciji uz učešće rvača iz 26 (dvadesetšest) zemalja, Stevan Mićić je u kategoriji do 57kg osvojio I mesto, dok je Zaur Efendiev u kategoriji do 74kg zauzeo XI mesto.
Naši najbolji rvači nastavljaju pripreme za učešće na prvenstvu sveta koje će se održati krajem oktobra 2018. godine u Budimpešti.

Detalji

LINK